Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Madársaláta mustáros öntettel

Madársaláta mustáros öntettel
Madársaláta mustáros öntettel
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű és finom saláta.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mogyorót egy serpenyőben megpirítjuk. A madársalátát megmossuk, majd salátacentrifugába tesszük és megpörgetjük. A sárgarépát megtisztítjuk, majd gyufaszálnyi csíkokra vágjuk.
  2. A hagymát apró kockákra vágjuk. Az ecetet elkeverjük a mézzel, mustárral, levessel, sóval, borssal. A végen pedig hozzákeverjük az olajat és a hagymakockákat.
  3. A madársalátát, sárgarépát és az öntetet óvatosan összekeverjük. A salátát tányérokra osztjuk, és megszórjuk a mogyoróval.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 6 452
elküldve: 1
receptkönyvben: 23
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

pikán saláta, mogyorós-mustáros madársaláta, madársaláta pirított törökmogyoróval és mustáros dresszinggel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

206
törökmogyoró 40 g
madársaláta 200 g
sárgarépa 100 g
lila hagyma 1 kis db
vörösborecet 3 ek
zöldség alaplé 30 ml
méz 1 teáskanál
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
repceolaj 5 ek