Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Magokkal szórt karaj egytál

Magokkal szórt karaj egytál
Magokkal szórt karaj egytál
50 perc / előkészület: 25 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs különösebb történet. Ideje volt felhasználni a mélyhűtőből a karajt.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Egy jó pohár sört el tudok képzelni mellé.

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajszeleteket kiklopfoljuk, fűszerezzük.
  2. A burgonyát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk.
  3. Az almát meghámozzuk, felszeleteljük.
  4. A hússzeleteket 2-3 darabra vágjuk, 1 ek étolajon, teflon serpenyőben pirosra sütjük.
  5. Közben egy másik serpenyőben 1 ek vajon megpároljuk/sütjük a megsózott krumplit, harmadik serpenyőben az almát. (Lehet egymás után is, de így sokkal gyorsabb és kb. egyszerre készül el minden "alkatrész".)
  6. Egy  tálban összerakjuk a húst, burgonyát, almát.
  7. Még forrón (ha kihűlt, sütőben vagy mikróban jól átmelegítjük) reszelt sajttal és pirított magokkal megszórjuk .

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 427
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

tenger

Mióta szakács: 2011.02.27.
56 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

magos karaj sütve, almás sertéskaraj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

470
sertés rövidkaraj 50 dkg
alma 50 dkg
burgonya 40 dkg
fűszersó 0 ízlés szerint
cheddar sajt 10 dkg
fenyőmag 1 ek
tökmag 1 ek
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint