Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Magosmustáros csirkemellkockák

Magosmustáros csirkemellkockák
Magosmustáros csirkemellkockák
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elolvastam Dávid mustáros csirkecombok serpenyőben nevű remek receptjét, ami nagyon tetszett. Csak volt egy pár bökkenő. Nem volt itthon csirkecomb, szalonna, meg az időm is be volt korlátozva. Át kellett variálnom teljesen. Azért egyszer biztos elkészítem az eredetit. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felkockázzuk a vöröshagymát, kevés olajon elkezdjük párolni. Ezalatt feldaraboljuk a csirkemellet. A csirkemellkockákat hozzáadjuk a hagymához, sózzuk, borsozzuk. Most jön egy jó nagy kanál mustár az egészhez. Összekeverjük, lefedjük.
  2. Kis lángon, lassan, a saját levében megpárolódik. Hozzáadjuk a tejfölt (kis pohárnyi volt), majd belekeverjük a magos mustárt, mézzel tovább ízesítjük. Egyet hagyjuk rottyanni még.
  3. Durum tésztával tálaltam.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 473
elküldve: 0
receptkönyvben: 50
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
271 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mézes-mustáros csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

291
csirkemell filé 0.5 db
vöröshagyma 2 közepes db
mustár 1 ek
dijoni mustár 2 teáskanál
méz 1 teáskanál
tejföl 1.5 dl
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint