Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Magyaros csirkemáj Katharosz konyhájából

Magyaros csirkemáj Katharosz konyhájából
Magyaros csirkemáj Katharosz konyhájából
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyűnek nem igazán mondható ez az étel, de néha be lehet iktatni az étlapra, mivel a máj tele van vitaminokkal, tehát jótékony hatása van a szervezetünkre. Nem elhanyagolható az a szempont sem, hogy villámgyorsan elkészül.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lecsós alap: A szálasra vágott hagymát zsiradékon kevés sóval megfonnyasztjuk.
  2. Ezután megszórjuk a paprikával, átforgatjuk, és hozzáadjuk az ízlés szerint feldarabolt, hámozott paradicsomot és zöldpaprikát.
  3. Fűszerezzük: só, bors, ételízesítő, piros arany, majd lefedve majdnem készre főzzük.
  4. Közben feldaraboljuk a májat, ujjnyi darabokra vagy ízlés szerint, és hozzáadjuk a lecsós alaphoz, megszórjuk majoránnával, átforgatjuk és készre főzzük, szükség szerint ízesítjük.
  5. Főtt krumplival és savanyúsággal tálaljuk.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 5 222
elküldve: 0
receptkönyvben: 85
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
455 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

lecsós máj, fűszeres csirkemáj, hagymás csirkemáj paprikával és paradicsommal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

264
csirkemáj 50 dkg
paprika 3 közepes db
paradicsom 3 közepes db
vöröshagyma 1 nagy db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 ek
majoranna 0 ízlés szerint
paprikakrém 1 kávéskanál
ételízesítő 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 4 ek