Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Magyaros-galuskás gulyás

Magyaros-galuskás gulyás
Magyaros-galuskás gulyás
110 perc / előkészület: 10 perc főzés: 100 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szüret alkalmára készítettem el ezt a gulyást.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a felkockázott húst.
  2. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, meghintjük köménnyel, belepréseljük a fokhagymát.
  3. Ráöntjük a vörösbort és annyi vizet, amennyi ellepi.
  4. Amikor félig megpuhult a hús, beletesszük a megpucolt és cikkekre vágott burgonyát.
  5. Lisztből és a tojásból só fűszerezésével tésztát gyúrunk, majd beleszaggatjuk a gulyásba, és készre főzzük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 618
elküldve: 1
receptkönyvben: 33
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: szüret, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

krumpligulyás, gulyásleves csipetkével

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

750
sertéshús 1 kg
vöröshagyma 2 közepes db
burgonya 2 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 2 teáskanál
napraforgó olaj 4 ek
fokhagyma 4 gerezd
őrölt fűszerkömény 1 kávéskanál
vörösbor 1 dl
finomliszt 30 dkg
tojás 2 db
2 kávéskanál
víz 1.5 l