Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Magyaros grillkolbász

Magyaros grillkolbász
Magyaros grillkolbász
28 perc / előkészület: 20 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Verhetetlen, magyaros ízek Kolbice by Kobe food truck-tól.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst, a szalonnát, illetve a fokhagymát együtt finomra daráljuk.
  2. A kapott masszát összekeverjük a fűszerekkel és kevés vízzel vagy jégpehellyel. Ha többet készítünk, érdemes 72 °C-os maghőmérsékletre felfőzni, gőzölni, így tovább tárolhatjuk fagyasztás nélkül.
  3. Vékony, grillezéshez ajánlott juhbelet használjunk a töltéshez.
  4. Grillezésnél ügyeljünk rá, hogy legfeljebb 220 °C-on, két oldalról 4-4 percig süssük, és ne tovább.
  • sütési hőfok: 220°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 198
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Food Truck Show Hungary

Mióta szakács: 2018.06.19.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

házi töltésű kolbász grillezéshez

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

718
sertéslapocka 750 g
császárszalonna 250 g
20 g
fűszerpaprika 12 g
csípős fűszerpaprika 3 g
fokhagyma 3 gerezd
őrölt fűszerkömény 2 g
fekete bors 2 g
majoranna 1 teáskanál
szerecsendió 0.5 teáskanál