Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Magyaros-sajtos csirkeszárnyak

Magyaros-sajtos csirkeszárnyak
Magyaros-sajtos csirkeszárnyak
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Most vettem ezt a fűszerkeveréket, gondoltam azonnal ki is próbálom, de hogy még valami pikantériája is legyen a dolognak, ezért jött rá a sajt!

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkeszárnyakat lepörzsöljük, hátha maradt még rajta pihe, majd alaposan megmossuk.
  2. Az olajat, a magyaros fűszerkeveréket és borsot jól összekeverjük, majd beleforgatjuk a csirkeszárnyakat.
  3. Egy tepsibe rakosgatjuk őket, majd mindegyik tetejére egy lapka sajtot teszünk, amit előzőleg összehajtogattunk.
  4. Alufóliával letakarjuk, majd előmelegített sütőben fél órát sütjük, majd levesszük a fóliát és 15 percig pirítjuk, sütjük, hogy szép színe legyen! Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 32x22 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 461
elküldve: 0
receptkönyvben: 76
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajtos csirkeszárnyak, magyaros csirkeszárnyak sajtosan, sült csirkeszárnyak

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

458
csirkeszárny 10 db
napraforgó olaj 3 ek
magyaros fűszerkeverék 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
lapkasajt 10 db