Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Magyaros saslik

Magyaros saslik
Magyaros saslik
55 perc / előkészület: 25 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szuperegyszerű, finom, elbűvölhetjük vele vendégeinket.:-)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Szerecsendiós krumplipüré, "habzsák" dizájn és uborkasaláta.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fanyársakat áztassuk 1 órára hideg vízbe.
  2. A hozzávalókat tisztítsuk meg, daraboljuk fel.
  3. Kétféle nyársat készítünk (4-4 darabot) az egyik fajtára szalonnát, húst, gombát húzunk és a végükre egy-egy koktélparadicsomot teszünk, a másik fajtára húst, hagymát, kolbászt ismételve, amíg a hozzávalók el nem fogynak.
  4. Az olajat összekeverjük a fűszerekkel, rálocsoljuk a nyársakra és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
  5. Másnap megsütjük, sütőben fólia alatt, vagy grillen.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 15 370
elküldve: 1
receptkönyvben: 198
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás csirkenyárs szalonnával, szalonnás-gombás csirkesaslik, kolbászos saslik gombával és szalonnával

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gaia
gaia / gaia Sun, 2017-11-19 12:06

Lehet nem figyeltem de a sütő magától áll be a kívánt hőfokra amikor megmutatom neki a saslikot,vagy nekem kell beállítani.Mert hőfokot azt nem találtam cikkben.És tudod úgy tudom csak elbűvölni a vendéget ha nem nyersen teszem eléjük az ételt,gondolom te sem így csináltad.

505
csirkemell filé 50 dkg
kolbász 10 dkg
kenyérszalonna 10 dkg
gomba 2 közepes db
vöröshagyma 2 közepes fej
koktélparadicsom 4 db
napraforgó olaj 3 ek
fűszerpaprika 1 kk
őrölt fűszerkömény 1 kávéskanál
0 ízlés szerint