Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Magyaróvári csirkemell ahogy Csilla készíti

Magyaróvári csirkemell ahogy Csilla készíti
Magyaróvári csirkemell ahogy Csilla készíti
70 perc / előkészület: 30 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szenteste ez volt a vacsoránk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával.
  2. A csirkemellet felszeleteljük, besózzuk, beleforgatjuk a lisztbe, és olajjal kikent tepsibe egymás mellé fektetjük. A tepsi aljára öntjük a vizet. Alufóliával letakarjuk, és félig megsütjük.
  3. A gombaszeleteket kevés olajon megpároljuk, enyhén megsózzuk.
  4. Amikor félig megsült a hús, mindegyik szeletre teszünk 1-1 szelet vékony sonkát, a sonkára gombát, a gombára reszelt sajtot.
  5. A tejfölt összekeverjük 2-3 ek reszelt sajttal, a húsra kenjük, és teljesen készre sütjük már fólia nélkül.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 13 337
elküldve: 1
receptkönyvben: 253
elkészítve: 12/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1109 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csőben sült sajtos-gombás csirkemell, gombás-sajtos-sonkás csirkemell, sajtos-gombás csirkemell sütőben sütve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

636
csirkemell filé 80 dkg
gomba 25 dkg
csirkemell sonka 20 dkg
sajt 15 dkg
tejföl 2 dl
fűszerpaprika 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 3 csapott ek
napraforgó olaj 5 ek
víz 1 dl