Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Májfasírt zöldhagymával

Májfasírt zöldhagymával
Májfasírt zöldhagymával
45 perc / előkészület: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Saját ötlet, mivel mi kedveljük a májfasírtot. Általában tepsibe öntve sütöm kockára vágva, gondoltam változtatok rajta, és kissé feldobom.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát karikára vágjuk, és megpirítjuk, a májat ledaráljuk, majd hozzárakjuk a villával kissé felvert tojásokat, a mustárt, a hagymát, a krémtúrót, a prézlit, sót, borsot, és jól elkeverjük.
  2. Olajjal kikent tepsibe kanállal kupacokat-halmokat rakunk, kevés vizet öntünk köré, és 200 fokon 30-40 percet sütjük, közben kevés vízzel öntözgetjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 529
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fasírt sertésmájból, májas fasírt, darált sertésmájas fasírozott

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

510
sertésmáj 70 dkg
zöldhagyma 5 db
mustár 5 dkg
krémtúró 5 dkg
tojás 2 db
zsemlemorzsa 7 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 3 dl