Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Májgaluska csirkemájból

Májgaluska csirkemájból
Májgaluska csirkemájból
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom levesben a májgaluska nagyon jó, laktató tud lenni. Anyukám sokszor készítette különböző levesekhez.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Hús és-borsólevesbe a legfinomabb!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májat mosás, lecsöpögtetés után ledaráljuk.
  2. Hozzáadjuk a tojást és annyi lisztet, hogy ne legyen túl sűrű. A hagymákat, fűszereket, és a petrezselymet apróra vágva.
  3. A leves levéből szedünk ki pár merőkanállal. Főni tesszük, mikor forr, galuskaszaggatón beleszaggatjuk. Fedő alatt pár percig főzzük.
  4. Ha kész, a leveshez szedünk belőle és máris fogyaszthatjuk. Jó étvágyat!
     
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 67 973
elküldve: 4
receptkönyvben: 115
elkészítve: 11/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
694 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

csirkemájból galuska, májgaluska, levesbetét csirkemájból

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

nagyne69
nagyne69 Sun, 2013-02-24 08:02

Szoktam én is így készíteni májgaluskát, tényleg nagyon finom. Viszont én egyszerre nagyobb mennyiséget szoktam készíteni, mindet ki is főzöm és a felesleget lefagyasztom. Időhiányos időszakomban nagyon szeretem elővenni és egy gyors zöldségleveshez felhasználni.

Torma
Torma / Torma Sun, 2013-02-17 04:46

Kedves Iluska! Nagyon érdekes módszer, kiprobalom! köszi, üdv, Torma :)

261
csirkemáj 8 db
finomliszt 5 evőkanál
tojás 1 db
vöröshagyma 1 kis fej
fokhagyma 1 gerezd
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint