Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Májgaluska Helga konyhájából

Májgaluska Helga konyhájából
Májgaluska Helga konyhájából
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Puha, könnyű, ízletes galuska. Sokszor készítem zöldséglevesbe is. 

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májat megtisztítjuk, megmossuk, és jól lecsepegtetjük. A zsemlét kockákra vágjuk, hozzáadjuk, és botmixerrel pépesítjük.
  2. Összekeverjük a hozzávalókkal, és egy evőkanállal a forrásban lévő levesbe adagoljuk. (A massza eléggé lágy, de mikor a levesbe kerül, összeáll.)
  • költség: 350 Ft
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 798
elküldve: 1
receptkönyvben: 107
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkemájas galuska, májgaluska levesbetét

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

pufinlekvár
pufinlekvár / pufinlekvár Wed, 2013-04-10 21:27

Már megint egy okostóni (csato) aki 3 éve mióta a Nosaltyn van, nem volt képes feltölteni egyetlen saját készítésű receptet sem. :(
Helga1 a májgombócod igen is jól néz ki, és vasárnap a húslevesben ez lesz a betét. !!!!

sziszmok02
sziszmok02 Sat, 2016-03-12 12:21

nem mindenki azért van fent, hogy receptet töltsön fel, hanem mert receptet szeretne. neki is lehet véleménye, szerintem. az, hogy nem töltött fel semmit nem azt jelenti, hogy nem tud (esetleg jobban) főzni.

csato
csato Thu, 2013-04-11 13:31

Szia!
Nem, nem is fogok.Ha csak rám nem szakad egy bank,h vegyek fényképezőt.Mert egyelőre a túlélés a cél meló hiányában sajnos.És ugye csak fotóval lehet beküldeni receptet ide. De olvasni tudok,meg szemem is van.És azt hiszem azt írtam nem a gombóc receptjével van bajom,csak egyszerűen nem esztétikus.Ennyi!Üdv Csató

csato
csato Wed, 2013-04-10 19:37

Agyaltam közben,h megírjam vagy ne.Nyolcvanadszor jöttem vissza ide.Lehet,hogy finom ez a májgaluska viszont nagyon csúnya!Nagyon!Egy jó ételnél erre is kell figyelni.Szerintem!Ne haragudj de egyszerűen randa!Az ételízesítő csak hab a tortán.Fogalmam sincs miért kell bele.Szuper fűszerek vannak minden mű cucc nélkül.Mindig csodálkozom a vegetán meg társain.Soha nem fogom ezt megérteni!Hát én ilyen megmondós vagyok.Bocs!Újra üdv és jut eszembe nem bántani akartalak!Sosem tenném senkivel.Ez csak egy vélemény.

csato
csato Wed, 2013-04-10 19:12

Jé???????????Végre meg merte kérdezni valaki!!!!!!!!!!!!!Soha az életben nem mostam még meg és egyben vagyok. És jelentem a húst sem szoktam!Minek?Soha nem értettem na!És már 50évet lenyomtam.Szóval van sansz a túlélésre.Üdv Csató

nagyjohanna
nagyjohanna Wed, 2013-04-10 17:08

A leves nagyon szép, látszik, hogy van benne anyag:-) Csak egy kérdés, a májat miért kell megmosni?
Köszike.

mira1
Helga1 / mira1 Fri, 2013-04-12 18:48

Szia Nagyjohanna! Jártál már csirkefeldolgozóban? Ha nem, jó Neked, ha igen, Te is megmosnád! :) Üdv: Helga

155
csirkemáj 0.5 kg
zsemle 1 db
fokhagyma 3 gerezd
tojássárgája 1 db
finomliszt 2 evőkanál
ételízesítő 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
szegfűbors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint