Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Májgombóc másképpen

Májgombóc másképpen
Májgombóc másképpen
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel nálunk az Ember nem szereti a nyers májat, nem készíthettem a májgombócot a szokásos módon. Kitaláltam ezt helyette. Nekem még jobban is ízlik és ezerszer egyszerűbb. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májkrémet összekeverjük sóval, tojással és olajjal, majd annyi búzadarát adunk hozzá, amennyit a massza felvesz. (Állagát a grízgaluskáéhoz tudnám hasonlítani.)
  2. A szokásos módon, sós vízben vagy a levesben is kifőzhetjük. Formálhatunk gombócokat belőle vagy szaggathatjuk kanállal is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 021
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

májgaluska, levesbetét

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

286
májkrém 20 dkg
tojás 1 db
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek
búzadara 6 púpozott ek