Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majomkenyér Csöpp konyhájából

Majomkenyér Csöpp konyhájából
Majomkenyér Csöpp konyhájából
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A babapiskótát én általában beleteszem egy vastagabb zacskóba, és húsklopfolóval töröm össze.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Gőz fölött összefőzzük a margarint, a lisztet, a porcukrot, a felvert tojást és a kakaót.
  2. Hozzákeverjük a durvára vágott diót és az összetört babapiskótát.
  3. Őzgerincformába töltjük, majd ha kihűlt, hűtőbe tesszük.
  4. Néhány óra múlva kiborítjuk, és felszeleteljük.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 2 795
elküldve: 1
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Csöpp

Mióta szakács: 2013.02.13.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
konyhatitkok: nagyi receptjei
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

őzgerinc süti, babapiskótás diós süti, diós süti babapiskótával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

545
margarin 25 dkg
porcukor 30 dkg
tojás 1 db
finomliszt 3 csapott ek
cukrozatlan kakaópor 3 púpozott ek
dió 10 dkg
babapiskóta 15 dkg