Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes almás-répás céklasaláta

Majonézes almás-répás céklasaláta
Majonézes almás-répás céklasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szép a színe, és benne van a vitamin, így hát nagyon trendi :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A majonézt, joghurtot, sót és porcukrot szép simára keverjük.
  2. A zöldségeket meghámozzuk, lereszeljük, összekeverjük, és nyakon öntjük a mártással.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 15
össznézettség: 12 569
elküldve: 1
receptkönyvben: 113
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Papillon

Mióta szakács: 2013.09.28.
52 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

Magenta saláta, majonézes céklasaláta, répás-almás céklasaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

r_adri
r_adri Wed, 2014-03-12 17:10

Megcsináltam, nagyon finom, volt egy maradék fél újhagymám, beleraktam. Köszönöm a receptet! :)

146
cékla 2 db
sárgarépa 2 db
alma 2 db
joghurt 2 dl
majonéz 1 ek
porcukor 1 teáskanál
1 csipet