Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes burgonyasaláta 6. - szójajoghurttal

Majonézes burgonyasaláta 6. - szójajoghurttal
Majonézes burgonyasaláta 6. - szójajoghurttal
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még mindig a tanulás időszaka volt....kevés időm volt főzni, és mivel egyfolytában ettem, így vmi könnyűre vágytam! Na és persze ez volt otthon :).

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Ha lett volna petrezsemzöld otthon, azt biztosan vágtam volna rá vagy bele! :D

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit héjában sós vízben megfőzzük. Meghámozzuk, és karikákra vágjuk kb. 3-4 mm-es vastagságban.
  2. A póráhagymát is felkarikázzuk.
  3. Összekeverjük a majonézt és a szójajoghurtot, ízlés szerint picit megsózzuk, de vegyük figyelembe, hogy a krumpli is sós vízben főtt!
  4. Összekeverjük a hozzávalókat, és minimum fél órát hűtőben pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek.
  5. A halrudacskákat sütőben vagy serpenyőben megsütjük, és melegen tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 587
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Puzsi

Mióta szakács: 2010.11.11.
85 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret

egyéb elnevezések

majonézes krumpli halrudacskákkal, majonézes krumplisaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

568
parázskrumpli 50 dkg
póréhagyma 1 közepes db
szójajoghurt 150 ml
majonéz 3 ek
0 ízlés szerint
halrudacska 8 db