Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes burgonyasaláta Helga konyhájából

Majonézes burgonyasaláta Helga konyhájából
Majonézes burgonyasaláta Helga konyhájából
25 perc / előkészület: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már régen volt nálunk "hidegkonyhás" reggeli, gondoltam meglepem hétvégén a családot.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát sós vízben megfőzzük, lehámozzuk, kihűtjük.
  2. Elkészítjük a majonézt (vagy kész majonézt használunk), összekeverjük a tejföllel, mustárral. Ízlés szerint sózzuk, cukrozzuk, borsozzuk.
  3. Belekeverjük az apróra vágott hagymát.
  4. Hozzáadjuk a kukoricát, a karikákra vágott burgonyát, a csíkokra vágott uborkát, a tojást.
  5. Néhány órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 36 164
elküldve: 4
receptkönyvben: 129
elkészítve: 6/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

Majonézes krumplisaláta, majonézes burgonyasaláta, krumplisaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

559
burgonya 60 dkg
csemegekukorica 30 dkg
főtt tojás 4 db
csemegeuborka 5 közepes db
sonkahagyma 1 közepes db
majonéz 30 dkg
mustár 2 ek
tejföl 350 g
1 csipet
cukor 1 csipet
fekete bors 1 csipet