Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes céklasaláta 2.

Majonézes céklasaláta 2.
Majonézes céklasaláta 2.
80 perc / előkészület: 30 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Önmagában is finom, hűsítő saláta, de húsok mellé is kiváló.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát alaposan megtisztítjuk, és egészben puhára főzzük.
  2. Hideg vízben lehűtjük, meghámozzuk, és vékony csíkokra vágjuk, majd az ecetes tormával összekeverjük.
  3. Hozzáadjuk a majonézt, a joghurtot, sóval, borssal ízesítjük.
  4. Néhány órára behűtjük, hogy az ízek jól összeérjenek.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 31 964
elküldve: 2
receptkönyvben: 199
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

F.Edina

Mióta szakács: 2010.06.24.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: köret

egyéb elnevezések

tormás-majonézes céklasaláta, majonézes céklasaláta tormával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

256
cékla 1 kg
majonéz 10 dkg
ecetes torma 3 ek
joghurt 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint