Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes csirkemell

Majonézes csirkemell
Majonézes csirkemell
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy főzőműsorban találkoztam a recepttel, és egyből ki kellett próbálnom. Azért szeretem, mert nem kell hozzáadott zsiradékot használni az elkészítéséhez, és ennek ellenére a hús nem szárad ki, hanem finom omlós lesz.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemelleket pár falatnyi darabokra aprítjuk, majd sóval, borssal ízesítjük.
  2. Beleforgatjuk majonézbe, majd a panírmorzsába. Nem kell, hogy vastagon befedje a majonéz.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon körülbelül 20 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 8 393
elküldve: 1
receptkönyvben: 120
elkészítve: 6/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Robertita

Mióta szakács: 2012.05.06.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

majonézes panírban sült csirkemell, majonézbundás csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

583
csirkemell filé 15 dkg
majonéz 4 dkg
zsemlemorzsa 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint