Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes heringsaláta

Majonézes heringsaláta
Majonézes heringsaláta
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss bagettel ez a heringsaláta igazán nagyon finom.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almát, csemegeuborkát, főtt krumplit, főtt tojást kis darabokra felkockázzuk.
  2. A heringet pedig nagyobb darabkákra vágjuk. A kis fej hagymát lereszeljük, és a fehérbab konzervet pedig leszűrjük.
  3. Ezt mind egy tálba tesszük, és hozzáadjuk a sót, cukrot, borsot, ecetet, majonézt és a tejfölt. Összekeverjük.
  4. 20 percre állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek, és tálalhatjuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 606
elküldve: 1
receptkönyvben: 12
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

uborkás-almás halsaláta, főtt tojásos-krumplis heringsaláta, majonézes babos heringsaláta krumplival és tojással

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

807
alma 2 közepes db
csemegeuborka 5 közepes db
burgonya 4 közepes db
főtt tojás 4 db
hering 50 dkg
vöröshagyma 1 kis db
cannellini bab konzerv 1 doboz
1 kávéskanál
cukor 1 ek
bors 0.5 kávéskanál
ecet 1 ek
majonéz 40 dkg
tejföl 375 ml