Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes krumplis babsaláta

Majonézes krumplis babsaláta
Majonézes krumplis babsaláta
35 perc / előkészület: 20 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már régen szerettem volna babsalátát készíteni, most itt volt az alkalom. Halfasírthoz ettük, nagyon illett hozzá.

hozzávalók / 4 adag

A majonézhez

A salátához

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először elkészítjük a majonézt, egy kis tálban a tojássárgáját, sót és a citromlevet elkezdjük verni elektromos kézi habverővel.
  2. Nagyon lassan adagoljuk hozzá az olajat, amíg az el nem fogy. Most kész van a majonézünk. 
  3. Ehhez adjuk a tejfölt, citromlevet, cukrot, mustárt és a borsot.
  4. Belekeverjük a megfőtt krumplit, apróra vágott hagymát és a lecsöpögtetett babot.
  5. A tetejét megszórjuk a vágott kaporral, és letakarva a hűtőbe tesszük pár órára.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 943
elküldve: 2
receptkönyvben: 112
elkészítve: 6/9
Facebookon megjelent: -

szakács

pussycat

Mióta szakács: 2012.10.30.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

babsaláta házi majonézzel, babos krumplisaláta, majonézes krumplis babos saláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

402
tojássárgája 1 db
napraforgó olaj 1 dl
citromlé 1 ek
1 csipet
tejföl 2 dl
cukor 1 teáskanál
mustár 0.5 teáskanál
négyszínű bors 1 teáskanál
vöröshagyma 1 kis fej
burgonya 2 db
vajbab 800 g
kapor 1 ek