Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes krumplisaláta darazsakkal

Majonézes krumplisaláta darazsakkal
Majonézes krumplisaláta darazsakkal
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon várom már a tavaszt:) Jobb kedvvel is  készítem a hidegtáljaimat. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Krumplit héjában megfőzzük, megpucoljuk és karikára szeleteljük.
  2. A tojást megfőzzük és felszeleteljük, a hagymát cikkekre szeleteljük.
  3. A majonézt, mustárt, tejfölt, citromlevet összekeverjük, fűszerezzük és összekeverjük a krumplival, tojással és a hagymával.
  4. Egy tálat körberakunk salátával, erre szedjük a krumplisalátát.
  5. Olívabogyó lesz a darázs, uborka cikk a szárnya, snidling pedig a csápja:).
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 318
elküldve: 1
receptkönyvben: 91
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1085 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

darazsas krumplisaláta, krumplisaláta darazsakkal, krumplisaláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Salamon Csilla
Salamon Csilla / Salamon Csilla Tue, 2012-10-30 17:05

Kedves Adrienn!
Igazán nagyon kedves vagy.És köszönöm,hogy a kedvenced lehetek:)Válogassál csak ami kedvere való ,azért van:)
Üdvözöllek:)
Csilla:)

adri_ati@freemail.hu
Adrinyunyu / adri_ati@freemail.hu Fri, 2012-10-19 18:05

Szia Csilla!
Egyik nagy rajongód vagyok, el is mentettelek a kedvenceim közé........:)
Már nagyon régen csináltam krumplisalátát, ma szerettem volna, és a Tiéd tökéletesnek tűnik számomra, úgyhogy ez lesz a vacsi, félkész fasírttal, mert csak az van itthon........
Mégegyszer köszönöm a receptet, és további jó főzöcskézést kívánok Neked!!!...(Hadd gyarapodjon így az én recept gyűjteményem is)......:)
Üdv: Adrienne

445
burgonya 1 kg
lila hagyma 2 db
majonéz 80 g
tejföl 2 dl
citromlé 1 teáskanál
tojás 3 db
mustár 3 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
tökmagolaj 1 teáskanál
fejessaláta 1 db
olajbogyó 4 db
kígyóuborka 0.25 db