Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes-mézes padlizsánkrém

Majonézes-mézes padlizsánkrém
Majonézes-mézes padlizsánkrém
35 perc / előkészület: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bulira főzés második fogása volt. Ezt is csak érzésre tettem össze, de finom, lágy végeredménye lett.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Majonéz nélkül kiváló fogyókúrás étel.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánokat sütőben süssük meg egy tepsiben, míg meg nem puhulnak. Hámozzuk meg és hagyjuk kihűlni.
  2. Az összes anyagot turmixgépben egyneműsítjük.
  3. Étkezés előtt legalább 1 órát hűtsük. Pirítóssal tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 30x20 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 478
elküldve: 4
receptkönyvben: 132
elkészítve: 9/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
fogás: amuse-bouche
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

padlizsánkrém, mézes padlizsánkrém, majonézes padlizsánkrém

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Vass Éva
Évi néni / Vass Éva Tue, 2014-04-15 08:07

Köszönöm szépen, de hidd el érdemes egyszer vele is kipróbálni, mert nagyot dob rajta. Én nagyon sok mindenbe használom.
Üdv: Évi néni

82
padlizsán 2 nagy db
lila hagyma 2 kis fej
fokhagyma 2 gerezd
citromlé 0.5 citromból nyert
citromhéj 0.5 citromból nyert
méz 1 teáskanál
dijoni mustár 1 teáskanál
mustár 1 teáskanál
1 kávéskanál
bors 1 kávéskanál
majonéz 3 ek