Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes tonhalas kukoricasaláta

Majonézes tonhalas kukoricasaláta
Majonézes tonhalas kukoricasaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salátához keverhetünk még 2-3 apróra vágott főtt tojást is, és 1 apró kockákra vágott vöröshagymát vagy újhagymát.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A majonézt elkeverjük a joghurttal. Sóval, borssal ízesítjük.
  2. A tonhalkonzervet leszűrjük, a halat két villa segítségével apró darabokra szedjük. Hozzáadjuk a leszűrt kukoricát és az apróra vágott uborkát.
  3. Ráöntjük a majonézt, és jól összekeverjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 12 222
elküldve: 2
receptkönyvben: 142
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tonhalsaláta, majonézes tonhalsaláta, majonézes-kukoricás tonhalsaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

213
tonhalkonzerv 150 g
csemegeuborka 2 közepes db
csemegekukorica 300 g
majonéz 4 ek
görög joghurt 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint