Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes virslisaláta Csöpp konyhájából

Majonézes virslisaláta Csöpp konyhájából
Majonézes virslisaláta Csöpp konyhájából
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Rántott sajt, rántott tök, rántott krumpli... nálunk ezek mellé szoktuk tálalni.

hozzávalók / 4 adag

Saláta

Öntet

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A virslit megfőzzük, felkarikázzuk, és az ecetből, cukorból, sóból, és a szeletekre vágott vöröshagymából összeállított páclébe tesszük. Néhány órán át hűtőszekrényben érleljük.
  2. Leszűrjük, és összeállítjuk a majonézes mártást. A tejfölt összekeverjük a mustárral, a majonézzel, és jó alaposan megborsozzuk. Belekeverjük a hagymás virslikarikákat.
  3. Az almát, és az uborkát lereszeljük.Hozzákeverjük a salátához, és ismét néhány órára a hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 18 996
elküldve: 2
receptkönyvben: 73
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

Csöpp

Mióta szakács: 2013.02.13.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

virslisaláta majonézesen, virslisaláta almával és uborkával, majonézes saláta virsliből

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

zyma
zyma Sun, 2016-01-24 18:14

Kedves Csöpp!
Megtetszett a salátád, ezért el is kezdtem a készítést. Egészen az 1. pontig jutottam. Annyira ízlett mindenkinek, hogy így is maradt! :-) Majonéz,uborka, alma nélkül! Azóta már többször készítettem, mert a család így szerette meg: ecetes-hagymás virslisaláta. Biztos nagyon finom teljesen elkészítve is, meg fogom próbálni! Üdv:Zyma

Csöpp
Csöpp / Csöpp Mon, 2016-01-25 14:02

Akkor most már bevallhatom, hogy én is rájárok a hűtőben, amíg "pihen". :) Legalább a negyedét megeszem simán, ecetesen. Örülök, hogy ízlett. Szép napot! :)

473
virsli 24 dkg
ecet 2 ek
cukor 2 ek
1 csipet
vöröshagyma 1 közepes db
csemegeuborka 2 közepes db
alma 2 közepes db
tejföl 2 dl
mustár 1 ek
majonéz 10 dkg
bors 0 ízlés szerint