Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes zöldbabsaláta

Majonézes zöldbabsaláta
Majonézes zöldbabsaláta
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salátát elkésztíhetjük mirelit vagy konzerv zöldbabbal.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot megmossuk, kb 1 cm-es darabokra vágjuk, majd kevés fővő sós vízben kb. 15 perc alatt puhára főzzük. Leszűrjük, hűlni hagyjuk.
  2. A majonézt elkeverjük a tejföllel, hozzákeverjük az áttört fokhagymát és a zöldpetrezselymet, sóval, borssal és citromlével ízesítjük.
  3. A kihűlt zöldbabot elkeverjük a majonézzel, fogyasztásig hidegre tesszük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 12 749
elküldve: 1
receptkönyvben: 84
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
mikor: reggeli, ebéd, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

zöldbabsaláta, petrezselymes-majonézes zöldbabsaláta, pikáns majonézes zöldbabsaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

114
zöldbab 500 g
majonéz 2 ek
tejföl 100 ml
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
citromlé 1 ek
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 2 ek