Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majorannás csirkeragu

Majorannás csirkeragu
Majorannás csirkeragu
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régóta főzöm így a csirkeragut, mert nem lehet elrontani, és nagyon hamar készen van. Rizzsel vagy tésztával készítem, mire a köret megfő, a husi is készen van, lehet tálalni. És ami nem utolsó dolog, mindenkinek ízlik :-)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet csíkokra, a hagymát apróra vágjuk.
  2. Az olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, majd rádobjuk a csirkemellcsíkokat, sózzuk, borsozzuk, és jó alaposan megszórjuk majorannával.
  3. Mikor a husik szép pirosra sültek, megszórjuk a liszttel, ezt 1-2 perc alatt rápirítjuk.
  4. Felöntjük a tejszínnel, majd belekeverjük a tejfölt is.
  5. Összeforraljuk.

  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 212
elküldve: 3
receptkönyvben: 180
elkészítve: 7/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Pankota

Mióta szakács: 2011.11.13.
34 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejszínes csirkeragu, majorannás csirkecsíkok tejszínesen

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

pankota
Pankota / pankota Tue, 2012-01-24 15:44

Kedves kdnoncso!
Én is szeretek borral főzni (fehérrel is, vörössel is :-))), de ebbe az ételbe még sosem tettem valahogy. Az ötlet jó, ki fogom egyszer úgy is próbálni! Örülök, hogy ízlett! :-)))

358
csirkemell filé 50 dkg
vöröshagyma 2 db
főzőtejszín 2 dl
tejföl 15 dkg
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 2 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint