Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majorannás kacsamájpástétom

Majorannás kacsamájpástétom
Majorannás kacsamájpástétom
10 perc / előkészület: 2 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egész ott kezdődött, hogy csirke helyett kacsmájat vettem ki a fagyasztóból.

És, hogy májkrémet is elfelejtettem venni...gondolom, ezen nincs mit ragozni. :)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Nagyon finom vajas pirítósra kenve, este a tévé előtt gubbasztva majszolgatni. :)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított májat a zsíron megpirítjuk.
  2. Az összes többi hozzávalóval összeturmixoljuk, és friss magvas kenyérre kenve ehetjük is.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 483
elküldve: 1
receptkönyvben: 59
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kif Lee

Mióta szakács: 2012.02.01.
42 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel
kalória: magas

egyéb elnevezések

kacsamájas majorannával, majorannás kacsamájkrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

701
kacsamáj 25 dkg
kacsazsír 1 ek
vaj 12.5 dkg
majoranna 1 ek
1 kk
majonéz 1 teáskanál
fekete bors 1 csipet