Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majorannás tokány Zsuzsa konyhájából

Majorannás tokány Zsuzsa konyhájából
Majorannás tokány Zsuzsa konyhájából
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még édesanyámtól tanultam ezt az egyszerű ételt.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rizs, tört krumpli, kifőtt tészta egyaránt jó hozzá, de főzelékhez is kiváló.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst csíkokra vágjuk.
  2. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
  3. Felforrósított olajon fehéredésig megforgatjuk a húst.
  4. Hozzáadjuk a hagymát, sózzuk, rászórjuk a majorannát.
  5. Kis lángon, fedő alatt kissé pároljuk a saját levében.
  6. A borral pótoljuk az elfőtt levet, ha kell, a továbbiakban vizet öntünk hozzá. Egyszerre mindig kevés folyadékot adjunk hozzá. Gyakran kevergessük.
  7. Pároljuk puhára. Akkor jó, ha sűrű leve van.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 258
elküldve: 4
receptkönyvben: 99
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

8zsuzsa8

Mióta szakács: 2011.04.05.
199 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatitkok: nagyi receptjei
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sertéstokány, majorannás sertéstokány

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

290
sertéscomb 50 dkg
vöröshagyma 1 kis fej
napraforgó olaj 2 ek
majoranna 1 kk
fehérbor 1 dl
0 ízlés szerint