Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Májpástétom a konyha világától

Májpástétom a konyha világától
Májpástétom a konyha világától
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom kence friss zöldségek és ropogós házi kenyerek mellé.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát finomra aprítjuk, majd 1 ek zsíron megpirítjuk.
  2. Hozzáadjuk az apróra darabolt májat, majd a borsot és a majoránnát.
  3. Mikor megpuhult, sózzuk.
  4. Pépesítjük.
  5. Jól záródó tálkákba kanalazzuk, és a tetejére olvasztott kacsazsírt öntünk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 913
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

A konyha világa

Mióta szakács: 2015.03.17.
70 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

csirkemájkrém, májkrém, majorannás májkrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

214
lila hagyma 1 közepes db
kacsazsír 5 ek
csirkemáj 50 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint