Vágytam valami új és finom, de ugyanakkor tartalmas levesre.
Az egyik gasztro csoportban említette valaki a Makói savanyú levest, amire egyből felkaptam a fejem. Nem is váratott sokáig magára, és végre belemeríthettem a kanalam!
Vágytam valami új és finom, de ugyanakkor tartalmas levesre.
Az egyik gasztro csoportban említette valaki a Makói savanyú levest, amire egyből felkaptam a fejem. Nem is váratott sokáig magára, és végre belemeríthettem a kanalam!
2 dg gulyás- vagy pörköltkockát is tehetünk bele a teljesebb íz kedvéért.
Ez a leves kifejezetten ajánlott bográcsban történő elkészítésre!
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (3)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. március 18-án kiemeltük cikkünkben: Heti menü: szaftos egytálételek minden napra, egy órán belül
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2015. szeptember 28-án kiemeltük cikkünkben: Szüreti fogások bográcsban
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2015. július 6-án kiemeltük cikkünkben: A hét szakácsa: Szani konyhája
Üdvözlettel, NoSalty