Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mákos-diós-almás kevert

Mákos-diós-almás kevert
Mákos-diós-almás kevert
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Délutáni süti.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A liszthez hozzákeverjük a mákot, a diót és a sütőport.
  2. A tojások fehérjét habnak verjük, a sárgákat habosra keverjük a cukorral, hozzákeverjük a tejet, olajat, majd a lisztes keveréket, az almát, és végül a fehérjék habját.
  3. Olajjal kikent, liszttel meghintett tepsibe öntjük, és 200 fokon 30-35 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 581
elküldve: 1
receptkönyvben: 32
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

Mákos-diós pite, diós-mákos-almás kevert, reszelt almás kevert sütemény dióval és mákkal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

794
tojás 4 db
cukor 15 dkg
tej 1.5 dl
napraforgó olaj 7 ek
mák 10 dkg
dió 10 dkg
finomliszt 10 dkg
alma 2 közepes db
sütőpor 1 csomag