Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Makrélás tészta

Makrélás tészta
Makrélás tészta
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könyü és gyors nyári étel. Egyaránt jó ebédre és vacsorára is.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Ajánlom azoknak, akik szeretik a mediterrán konyha egyszerűségét és finomságát.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először főzzük meg a tésztát enyhén sós vízben. Szűrjük le, és fedjük le.
  2. Kevés olívaolajon a feldarabolt makrélát és az olaját átpíritjuk. Sózzuk, borsozzuk. Ráteszük a felszeletelt gombát és a zúzott fokhagymát. Kicsit ezzekel is dinszteljük, szórjuk rá a bazsalikomot. Locsoljuk meg a citrom levével.
  3. Tegyük rá a tésztára, és szórjuk meg az olívabogyóval. Tálaláskor reszelt sajtal szórjuk meg. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 168
elküldve: 2
receptkönyvben: 20
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

BackerMan

Mióta szakács: 2012.05.19.
39 recept

receptjellemzők

konyha: görög
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gombás makréla, gombás tészta, olívás makrélás spagetti

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

660
spagetti tészta 25 dkg
makréla 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
olajbogyó 20 db
gombakonzerv 10 dkg
parmezán sajt 3 dkg
1 kk
fekete bors 1 csipet
bazsalikom 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 teáskanál
citromlé 1 fél citromból nyert