Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málnakrém

Málnakrém
Málnakrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan valami finomat!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásfehérjét 1 ek cukorral kemény habbá verjük.

  2. A málnát a maradék cukorral és citromlével pürésítjük.

  3. A mascarpone-t és a joghurtot krémesre keverjük, majd hozzákeverjük a málnapürét és a tojáshabot.

  4. A krémet poharakba osztjuk, és tálalásig hidegre tesszük.


  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 15 068
elküldve: 5
receptkönyvben: 225
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: desszert

egyéb elnevezések

mascarpone-s málnakrém, málnás kehely

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

435
málna 200 g
mascarpone 125 g
joghurt 75 g
cukor 50 g
citromlé 1 tk
tojásfehérje 1 db