Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málnás alagút

Málnás alagút
Málnás alagút
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Cseresznyével láttam hasonlót egy újságban, málnával próbáltam ki. Nem túl cukros, aki édesebben szereti, 5-10 dekával emelje az adagot a krémben.

hozzávalók / 8 adag

A tésztához

A krémhez

A töltelékhez és a díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Szétválasztjuk a tojásokat, majd a leírt mennyiségekkel a szokott módon kakaós piskótát sütünk papírral bélelt tepsiben. Ha kész, egy tiszta konyharuhába tekerjük, és abban hagyjuk kihűlni.
  2. Közben elkészítjük a krémet: a túrót robotgéppel kikeverjük a cukorral, a joghurttal, kevés málnával, végül hozzáadjuk a felvert tejszínt. Betesszük a hűtőbe egy órára a krémet.
  3. A kihűlt tekercset megkenjük, kívül-belül megpakoljuk gyümölcsökkel.
  4. Hűtőben tároljuk.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 964
elküldve: 0
receptkönyvben: 118
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

málnás-túrós piskóta, málnakrémes kakaós piskóta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

428
tojás 5 db
cukor 6 dkg
finomliszt 10 dkg
cukrozatlan kakaópor 1 dkg
sütőpor 0.5 csomag
tehéntúró 75 dkg
cukor 10 dkg
joghurt 4 dl
málna 5 dkg
habtejszín 2 dl
málna 10 dkg
áfonya 10 dkg