Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málnás-epres félpohárkrém

Málnás-epres félpohárkrém
Málnás-epres félpohárkrém
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csak fél pohárnyi mennyiségekre volt elég a krém, így lett ez a neve!

hozzávalók / 4 adag

A gyümölcshöz

A hamis tejszínhabhoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a tejszínhabot a leírás szerint, és félretesszük.
  2. A málnát összeforgatjuk cukorral, a citromhéjjal és az apró darabokra tépett citromfűvel.
  3. Az epret feldaraboljuk, cukrozzuk, és ugyanígy ízesítjük.
  4. Az eperrel kezdjük a rétegezést, majd tejszínhab, málna és újra tejszínhab következik.
  5. Lehűtve tálaljuk!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 692
elküldve: 1
receptkönyvben: 40
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

DiaNatura

Mióta szakács: 2012.05.08.
132 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gyümölcsös pohárkrém, gyümölcskrém házi tejszínnel, piros bogyós desszertkrém

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

witch
witch / witch Sun, 2012-06-24 16:00

Azt hittem, azert lett ez a neve,
hogy vigyazzunk az alakunkra! :D

224
málna 5 dkg
eper 5 dkg
citromhéj 1 tk
citromfű 1 teáskanál
cseresznye 3 dkg
cukor 1 teáskanál
kókusztej 4 dl
habfixáló 1 csomag