Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málnás mascarponekrém Glaser konyhájából

Málnás mascarponekrém Glaser konyhájából
Málnás mascarponekrém Glaser konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom gyümölcsös desszert.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A málnát 2 darab kivételével a cukorral és a limoncelloval botmixerrel pürésítjük, majd sűrű szitán átpasszírozzuk. A zselatint hideg vízbe áztatjuk.
  2. A mascarponét a málnapürével simára keverjük. A zselatint kicsavarjuk, majd alacsony hőmérsékleten felolvasztjuk, hozzákeverünk kb. 3 ek-nyi a málnakrémet, majd a maradék málnakrémhez keverjük. Kb. 10-15 percre hidegre tesszük.
  3. A tejszínt kemény habbá verjük, keveset félreteszünk a tálaláshoz, a maradékot a kocsonyásodó krémhez keverjük.
  4. Két desszertkarikát egy alufóliával kibélelt tálcára tesszük, a krémet elosztjuk a desszertkarikákban, és legalább 4 órára betesszük a hűtőbe.
  5. A desszertet tányérra borítjuk, és a félretett málnával és tejszínnel díszítve tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 653
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
fogás: desszert
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

málnahab

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

538
málna 150 g
cukor 2 ek
limoncello 1 ek
mascarpone 125 g
habtejszín 125 g
lapzselatin 3 db