Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Málnás trifle

Málnás trifle
Málnás trifle
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ribizlivel szerettem volna elkészíteni ezt a desszertet, de mivel a hétvégén nem volt ribizli az üzletben, málnát vásároltam.

hozzávalók / 4 adag

A trifléhez

A díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A málnát elkeverjük a sziruppal és a rummal.
  2. A mascarponét a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tejszínt.
  3. A piskótát durva darabokra tördeljük.
  4. Poharakba rétegezzük: piskóta, málna, krém, amíg a pohár megtelik.
  5. Málnával, csokoládéval és mentalevéllel díszítjük. Fogyasztásig a hűtőbe tesszük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 571
elküldve: 8
receptkönyvben: 197
elkészítve: 3/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: buli receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

málnás piskótás desszertkrém, gyümölcsös pohárkrém, édes málnás desszert

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

600
piskótalap 125 g
mascarpone 200 g
habtejszín 200 g
vaníliás cukor 2 csomag
porcukor 1 ek
málna 125 g
szörp 40 ml
rum 2 ek
málna 10 dkg
fehér csokoládé 5 dkg
menta 1 szál