Fanyar és csípős. Édes és savanyú. Minden egyszerre. Ezért szeretem a keleties konyhavilágot, mert lehetőséget ad erősen fűszerezni, új ízeket kreálni.
Fanyar és csípős. Édes és savanyú. Minden egyszerre. Ezért szeretem a keleties konyhavilágot, mert lehetőséget ad erősen fűszerezni, új ízeket kreálni.
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (7)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2019. január 7-én kiemeltük cikkünkben: 9 szaftos és kiadós csirkeragu
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. április 8-án kiemeltük cikkünkben: 22 illatos-omlós, gyümölcsös csirke
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2016. december 11-én kiemeltük cikkünkben: Heti menü: karácsonyra felkészítő csodás fogások, melyek az ünnepre hangolnak
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2016. február 2-án kiemeltük cikkünkben: Ezt főzd meg februárban!
Üdvözlettel, NoSalty
Köszönöm a receptet, elkészítettem, nagyon király!
Csirkemellből milyen lenne?
Köszi
Biztos vagyok benne, hogy az is jó lesz hozzá! Csak bátran! Sok sikert! :)