Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mandulapuding liszt nélkül

Mandulapuding liszt nélkül
Mandulapuding liszt nélkül
45 perc / előkészület: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Dolce vita készítette ezt a remek mandulapudingot a VKF XXIII -ra. Valóban olyan egyszerű elkészíteni, és olyan finom is, ahogy írta.

Pontosan úgy készítettem, ahogy ő, csak tettem hozzá egy kis Amarettot, és természetesen cukor helyett édesítőt. Diabetikus áfonyalekvárral tálaltam, de el tudom képzelni vaníliaöntettel is.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt 180 fokra felmelegítjük.
  2. A vajat felolvasztjuk, hozzákeverjük a többi hozzávalót, tűzálló formába öntjük. (Mire az egészet összekeverjük a sütő is felmelegszik.)
  3. Kb. 35 percig sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 027
elküldve: 0
receptkönyvben: 107
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

cukroskata

Mióta szakács: 2008.05.05.
25 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

liszt nélküli mandulapuding, sült mandulapuding

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Fésűsné
Fésűsné Fri, 2011-02-18 16:33

Szeretném megkérdezni, hogy a tojásfehérjét nem kell felverni habnak?

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sat, 2010-10-30 18:04

A pudingokba eleve nem kell liszt,nem??

380
mandula 20 dkg
vaj 10 dkg
édesítőszer 4 ek
habtejszín 20 ml
citromhéj 0.5 citromból nyert
tojás 2 db
tojássárgája 2 db
keserűmandula aroma 5 csepp
amarettó 2 ek