Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mandulás-mogyorós hal

Mandulás-mogyorós hal
Mandulás-mogyorós hal
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a rántott halnak egy egyszerűbb változata, de garantálom, hogy jobban fog ízleni, mint a hagyományos verzió :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halszeleteket sóval fűszerezzük, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és tepsibe fektetjük, alá és tetejére egy kis mogyoróolajat locsolunk.
  2. 180 fokos sütőben sütőben sütjük kb. 25 percig. Félidőben megfordítjuk, és megszórjuk őket szeletelt mandulával.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 830
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

bundás hal, nyelvhal bundában, bundás hal sütőben sütve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

297
nyelvhal 50 dkg
0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 10 dkg
mogyoróolaj 3 ek
mandulapehely 3 dkg