Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mandulatej tojáslikőrrel

Mandulatej tojáslikőrrel
Mandulatej tojáslikőrrel
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már régóta készültem ennek a desszertnek az elkészítésére, és most itt volt az alkalom. Állítólag angol húsvéti desszert. Néhány órát mindenképp tegyük hűtőbe fogyasztás előtt, mert úgy az igazi! :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mandulát a cukorral kávédarálóban porrá daráljuk.
  2. Hozzáadjuk a vaníliás tejhez, és lassú tűzön 8-10 percig forraljuk.
  3. A tűzről levéve kihűtjük, hozzáöntjük a tejszínt és a tojáslikőrt.
  4. Hűtve, kehelypoharakban kínáljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 010
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Samiya

Mióta szakács: 2011.09.07.
66 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, vacsora
alkalom: húsvét, buli receptek, szilveszter, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tojáslikőrös mandulás tej, tejszínes mandulatej nádcukorral és tojáslikőrrel, vaníliás-likőrös mandulatej

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

551
mandula 25 dkg
nádcukor 20 dkg
vanília 0.5 db
tej 8 dl
habtejszín 1 dl
tojáslikőr 1 dl