Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mangókocsonya mascarponekrémmel

Mangókocsonya mascarponekrémmel
Mangókocsonya mascarponekrémmel
25 perc / előkészület: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom gyümölcskocsonya, selymes mascarponekrémmel. A mangót ízesíthetjük kevés amarettóval is.

hozzávalók / 6 adag

A mangókocsonyához:

A mascarponekrémhez:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zselatint hideg vízbe kb. 10 percet áztatjuk.
  2. A mangót meghámozzuk, a magról levágjuk, majd pürésítjük.
  3. A gyümölcspürét (kb. 700-750 ml) a citromlével felmelegítjük, cukorral ízesítjük, hozzáadjuk a kicsavart zselatint, és felolvasztjuk benne.
  4. Hagyjuk egy kicsit hűlni, majd poharakba tesszük, amelyeket ferdén egy tojásrácsba állítunk. Kb. 3 órára hűtőbe tesszük.
  5. A mascarponét simára keverjük a joghurttal és a kétféle cukorral, majd óvatosan hozzákeverjük a kemény habbá vert tejszínt.
  6. A krémet elosztjuk a megkocsonyásodott mangóra.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 074
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: Anyák napja, buli receptek, Valentin-nap
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gyümölcskocsonya selymes mascarponekrémmel, mangós gyümölcskocsonya, mascarponekrémes gyümölcskocsonya

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

505
mangó 2 db
cukor 3 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
lapzselatin 6 db
mascarpone 350 g
görög joghurt 200 g
porcukor 75 g
vaníliás cukor 1 ek
habtejszín 200 g