Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mangós-kókuszos zabreggeli

Mangós-kókuszos zabreggeli
Mangós-kókuszos zabreggeli
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tej helyettesítésével ízletes reggeli ötlet. Akármilyen gyümölccsel működik.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kimérjük a zabpelyhet és a zabkorpát egy edénybe (lehet csak zabpehely is), hozzáadjuk a sót, xilitet és a fahéjat, jól összekeverjük.
  2. Beleöntjük a kókusztejszínt és a vizet (kevesebb vízzel sűrűbb lesz, ki hogy szereti) az előbbiekhez, egy keverés után betesszük a mikróba az egyveleget másfél percre.
  3. Addig összevágjuk a mangót apró darabokra.
  4. A zabpehely mikrózás hatására felszívja az összes vizet, lesz egy sűrű masszánk (ha híg maradt, akkor tegyünk még bele egy kis zabpelyhet).
  5. Ebbe keverjük bele a mangót, és készen is vagyunk. Tálalhatjuk!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 217
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

PeZsuRi

Mióta szakács: 2014.06.24.
136 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mangós zabdesszert, gyümölcsös zabos reggeli, zabreggeli

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

379
zabpehely 20 g
zabkorpa 10 g
kókusztej 30 ml
víz 90 ml
1 kávéskanál
xilit 4 teáskanál
fahéj 1 kávéskanál
mangó 1 közepes db