Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Maradék felfújt

Maradék felfújt
Maradék felfújt
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Maradt tésztám, és valami édesre vágytunk, így ez lett belőle.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kifőtt tésztát és a gyümölcsöket összekeverjük.
  2. Elkeverjük a tejet a tojások sárgájával és a cukorral, ráöntjük a tésztára és jól átforgatjuk.
  3. A tojások fehérjét kemény habbá verjük,ótvatosan a masszához forgatjuk és vajjal kikent tepsibe öntjük.
  4. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a teteje megpirul. Ízlés szerint megszórhatjuk porcukorral és tálalhatjuk lekvárral.

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 305
elküldve: 0
receptkönyvben: 161
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: felfújtak
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék rizsből és tésztából
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Gyümölcsös tésztafelfújt, maradék sütemény, gyümölcsös tésztarakottas, gyümölcsös tésztapuding, gyümölcsös rakott tészta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

NLynda
NLynda / NLynda Tue, 2010-09-21 22:20

Szia Maria!
Ez nagyon jó ötlet!!!!És milyen szép színes!!Mentettem..
Üdv!
Lynda

405
tészta 20 dkg
sárgabarack 10 dkg
cseresznye 10 dkg
tojás 4 db
tej 2 dl
étkezési keményítő 1 evőkanál
cukor 6 ek
vaj 1 ek