Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Maradék krumplipüré virslivel

Maradék krumplipüré virslivel
Maradék krumplipüré virslivel
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sohasem lehet pontosan kiszámítani, mennyi krumplipüré fogy. Néha komolyabb mennyiség marad, amit alig lehet melegíteni. Ezért találtam ki ezt a megoldást.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Persze el lehet készíteni ezt frissen készült krumplipürével is. Sózni nem érdemes, mert a sajt elég sós. Saláta, savanyúság illik hozzá. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A virslit felszeleteljük, egy kevéske olajon kicsit átsütjük.
  2. A krumplipürében elkeverjük a tojást, a reszelt sajtot.
  3. Hozzáadjuk a virslikarikákat. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 63
össznézettség: 930
elküldve: 1
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

8zsuzsa8

Mióta szakács: 2011.04.05.
194 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatitkok: nagyi receptjei
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

virslis burgonyapüré

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

474
burgonyapüré 20 dkg
juhbeles virsli 15 dkg
tojás 1 db
edami sajt 5 dkg
napraforgó olaj 1 ek