Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Maradékmentő padlizsánkrémes ragu

Maradékmentő padlizsánkrémes ragu
Maradékmentő padlizsánkrémes ragu
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindent bele ragu - valamit kezdeni szerettem volna a padlizsánkrémmel és a darált hússal, és épp ezek a zöldségek voltak a hűtőben. Nagyon gyors és egyszerű étel, de hátha valakinél szintén árválkodik egy üveg padlizsánkrém, és megihletődik. :) 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon egy pici sóval megdinszteljük a felaprított hagymákat.
  2. Rádobjuk a karikára vágott sárgarépákat és a kockákra vágott paprikákat. Néhány percig együtt pirítjuk a zöldségeket.
  3. Beletesszük a darált húst, és fehéredésig pirítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük. Amikor már kezd kisülni a zsírja, ráöntjük az üveges padlizsánkrémet.
  4. Jól elkeverjük, és alacsony lángon kb. 5 percig rotyogtatjuk.
  5. Én most szintén maradékmentő zöldsalátával és tésztával tálaltam. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 218
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

CutiePie

Mióta szakács: 2020.04.29.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
fogyókúra: paleolit fogyókúra

receptkategóriák

egyéb elnevezések

padlizsánkrémes darált hús, darált húsos ragu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

344
szőlőmagolaj 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 4 gerezd
sárgarépa 2 db
hegyes erős paprika 0.5 db
paprika 0.5 közepes db
darált marhahús 400 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
padlizsánkrém 280 g