Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Marha satay mogyorószósszal

Marha satay mogyorószósszal
Marha satay mogyorószósszal
14 perc / előkészület: 10 perc sütés: 4 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az ázsiai ihletésű, nyárson sült marhabélszín, ezzel a krémes mogyorószósszal, egyszerűen fenomenális!

hozzávalók / 4 adag

Marha satay

Mogyorószósz

Szólj hozzá!

elkészítés

Marha satay

  1. Minden hozzávalót összekeverünk, a marhabélszínt pedig csíkokra vágjuk, és a marinádba tesszük. Majd pár órán keresztül pácoljuk, de akar egy éjszakát is állni hagyhatjuk.
  2. Hurkapálcikákra húzzuk a húscsíkokat, és forró grillserpenyőben vagy grillen megsütjük.
  3. Apróra vágott újhagymával megszórva tálaljuk.

Mogyorószósz

  1. Minden alapanyagot egy tálba rakunk, kivéve a meleg vizet, amit apránként adunk majd a szószhoz, és ezzel állítjuk be a sűrűségét.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 440
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 2

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: távol-keleti
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

grillezett marha, nyárson sültek

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

187
marhabélszín 30 dkg
szójaszósz 2 ek
halszósz 1 ek
szezámolaj 1 teáskanál
chiliszósz 1 ek
fokhagyma 2 gerezd
gyömbér 1 ek
limelé 0.5 lime-ból nyert
barna cukor 0.5 teáskanál
mogyoróvaj 2 ek
szójaszósz 2 ek
halszósz 1 ek
limelé 0.5 lime-ból nyert
víz 2 dl