Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Marhahátszín fűszeres cseresznyemártással

Marhahátszín fűszeres cseresznyemártással
Marhahátszín fűszeres cseresznyemártással
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A főtt marhahús meggyszósszal egy klasszikus étek. Viszont a sült marhahús cseresznyemártással ugyancsak tökéletes párosítás! Próbáljátok ki Ti is!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hússzeleteket sózzuk-borsozzuk, majd mindkét oldalukat vajon pár perc alatt megsütjük. Félidőnél mellétesszük a rozmaringszálakat. Amennyiben szeretnénk elkerülni, hogy a marhahúsunk rágós legyen, ne süssük túl.
  2. A mártáshoz az apróra vágott hagymát vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a magozott cseresznyét.
  3. Megszórjuk barna cukorral, és ráöntjük a balzsamecetet. Majd lassú tűzön összefőzzük az egészet, és a végén botmixerrel pürésítjük.
  4. Tálalásnál csíkokra vágjuk a marhahúst, és leöntjük a fűszeres cseresznyemártással.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 756
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
konyha: német
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

cseresznyés marha

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

319
marha hátszín 40 dkg
cseresznye 15 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
barna cukor 1 ek
balzsamecet 2 ek
vaj 2 ek
rozmaring 2 szál
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint