Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Marhahúsleves kovex módra

Marhahúsleves kovex módra
Marhahúsleves kovex módra
210 perc / előkészület: 10 perc főzés: 200 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nekem a marhahúsleves a levesek királya. Ha tehetem marhahúsból főzöm a húslevest, garantáltan elfogy!  smileyHúslevesből nem lehet keveset csinálni, legalábbis én nem tudok. wink

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, és 4 l vízben feltesszük főni, amikor felforr, a habját (kanál, vagy teaszűrő segítségével) leszedjük.
  2. A megpucolt, megmosott, hosszában 4 részre vágott  zöldségeket betesszük a hús mellé, megsózzuk, és kislángon, fedő alatt  főzzük, amíg a hús puha lesz.
  3. Cérnametélttel tálaljuk.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 435
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

kovex

Mióta szakács: 2011.12.24.
32 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, vasárnapi ebéd
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: bármikor
nehézség: közepes
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogyókúra: AB0 diéta – B vércsoport, AB0 diéta – 0 vércsoport
fogás: leves
elkészítési idő: 120 perc felett

receptkategóriák

egyéb elnevezések

marhahúsleves, zöldséges marhahúsleves, húsleves marhából

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

360
marhahús 0.75 kg
sárgarépa 5 közepes db
fehérrépa 2 kis db
zeller 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
vöröshagyma 1 kis db
fekete bors 1 kk
zöldpaprika 0.5 közepes db
paradicsom 1 db
0 ízlés szerint
víz 4 l